حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پایان نشست کمیسیون مشترک برجام در وین

دور هشتم مذاکرات وین دقایق پیش در هتل کوبورگ پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر نشست کمیسیون مشترک برجام که با حضور نمایندگان ایران، گروه ۱+۴ و اتحادیه اروپا در هتل کوبورگ برگزار شد، دقایقی پیش پایان یافت و همانطور که قبلا توافق شده بود گفت‌وگوها درباره محتوای پیش‌نویس احیای توافقات سال ۹۴ در سطوح و قالب‌های مختلف پیگیری خواهد شد.

 علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران پیش از آغاز نشست اظهار داشت که به نتیجه گفت‌وگوهایی که درباره رفع تحریم ها در وین جریان دارد خوش‌بین است. وی افزود که اگر غیر از این بود، برای مذاکرات به وین سفر نمی‌کرد.

باقری صبح امروز در راس هیاتی سیاسی، حقوقی و اقتصادی وارد وین شد و در این حد فاصل با روسای هیات‌های چین، روسیه، فرانسه و همچنین نماینده اتحادیه اروپا در چارچوب جلسات دوجانبه و چندجانبه دیدار کرد.

قریب اتفاق هیات‌های حاضر در این دور از مذاکرات، بر لزوم سرعت بخشیدن به روند گفت‌وگوها برای دست یابی به توافق نهایی تاکید دارند.

هیات جمهوری اسلامی ایران با قدرت و اراده جدی برای رسیدن به توافق در مذاکرات حاضر شده و برای ادامه گفت‌وگوها تا هر زمان که لازم باشد اعلام آمادگی کرده است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در همین رابطه گفت که مذاکرات پیش‌رو حول محور متون مشترک درباره دو موضوع رفع تحریم‌ها و مسائل هسته‌ای است. وی افزود که بحث تضمین و راستی آزمایی از جمله موضوعات دستورکار گفت‌وگوها قرار دارد.

وزیر خارجه گفت: برای ما مهمترین مسئله این است که باید در ذیل واژه ها و موضوعات به نقطه‌ای برسیم که اولا نفت ایران به آسانی و بدون هیچ منعی فروخته شود و پول نفت به صورت ارزی در حساب‌های بانکی ایران وارد شود و ما از همه مزایای اقتصادی در برجام پیش بینی شده بتوانیم استفاده کنیم.

طرف مقابل هم مدعیست که چشم پوشی از تعطیلات آخر سال میلادی برای شرکت در مذاکرات، نشانگر جدیت آن ها برای رسیدن توافق است. 

بر اساس رویه معمول انریکه مورا معاون دبیر کل سرویس اقدامی خارجی اتحادیه اروپا که ریاست نشست امروز را به صورت مشترک با علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران برعهده دارد تا دقایقی دیگر توضیحاتی را درباره نتیجه گفت‌وگوها و چشم انداز پیش رو به خبرنگاران ارائه خواهد داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار